اخذ پذیرش دانشجویی در آمریکا بدون احتیاج به نمره تافل، آیلتز و GRE

دانشگاه‌های معتبر در ایالت کالیفرنیا و مورد قبول وزارت علوم و تحقیقات در ایران

مجموعه ای از رشته های فنی مهندسی، هنری، علوم اجتماعی، زبان های خارجه، بهداشت ودرمان، علوم کامپیوتر و کلیه رشته های درسی مورد نظر شما در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس (مسترز) بدون احتیاج به نمره زبان: دوره‌های زبان در امریکا و با داشتن پذیرش ورود به دوره اصلی دانشگاه همزمان گذرانده خواهد شد.

اخذ پذیرش مستقیم برای دانشجوهایی که امتحان زبان آیلتز یا تافل را گذرانده‌اند نیز بخشی از خدمات ما می‌باشد.


بعد از شروع پرونده دانشجویی کلیه مراحل مربوط به آماده نمودن مدارک وامور مربوط به مصاحبه سفارت با مشاوره مستقیم ما انجام خواهد شد.

  1. آماده سازی مدارک جهت ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه
  2. مشاوره انتخاب رشته و بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو
  3. کمک به دانشجو جهت تنظیم فرم های سفارت و مشاوره پیرامون مصاحبه ویزا جهت بالا بردن شانس موفقیت دانشجو در مرحله ویزا
  4. استفاده از تجربه هزاران دانشجوی مراجعه کننده به سفارت جهت اخذ ویزای دانشجویی
  5. مشاوره جهت امور دانشجویان متاهل متقاضی ادامه تحصیل در آمریکا

 

دانشجویان متقاضی تحصیل در کشور آمریکا:

 

ضمن عرض سلام و خسته نباشید، لطفاً برای آشنایی با خدمات گروه فرصت های طلایی موارد زیر را کاملا مطالعه نموده و در صورت تمایل درخواست خود را ارائه نمایید.

 

شرایط تحصیل در مقطع لیسانس بدون تافل و آیلتز برای دارندگان دیپلم:

دارندگان دیپلم با معدل 15 به بالا در هر رشته ای که تحصیل نموده اند میتوانند درخواست پذیرش خود را ارائه دهند

  1. مدارک مورد نیاز برای اقدام:

  2. کپی دیپلم و ترجمه آن

  3. ریز نمرات دیپلم و ترجمه آن

  4. صفحه اول پاسپورت

  5. گواهی بانکی

 

بعد از بررسی پرونده شما، انتخاب رشته بر اساس ریز نمرات و هدف شما انجام خواهد شد. بالطبع رشته ای که شانس موفقیت شما در آن بیشتر باشد از طرف ما به شما اعلام خواهد شد.

گواهی بانکی باید ازطرف اسپانسر شما و کسی که قصد پرداخت هزینه های شما را دارد از بانک گرفته شده و به زبان انگلیسی توسط بانک صادر می شود. معمولا شعبه بین الملل بانک ها با داشتن پرینت حساب این برگه را صادر می نمایند.

شما باید حداقل 30 هزار دلار ساپورت مالی داشته باشید. هر چه قدر ساپورت مالی شما بیشتر باشد شانس موفقیت شما در مرحله پذیرش و ویزا بیشتر خواهد بود. احتیاج نیست این پول در حساب برای مدت مشخصی باقی بماند و بعد از صدور برگه میتوانید پول را جا به جا نمایید ولی برای تحصیل حتما به این مقدار پول برای یک سال احتیاج خواهید داشت. اسپانسر شما میتواند خود شما یا شخص دیگری باشد مانند والدین یا فامیل و دوست.

هزینه تحصیل و زندگی در آمریکا برای هر دانشجو مبلغ 28 هزار دلار برای یک سال می باشد.

-          هزینه تحصیل (ثبت نام و هزینه واحد ها) حدوداً 15 هزار دلار

-          هزینه زندگی در خوابگاه، بیمه و .. مجموعا 13 هزار دلار

توجه بفرمایید: این ارقام تخمین دانشگاه برای زندگی دانشجویی در شرایط خوب می باشد و در صورتی که دانشجو تصمیم داشته باشد در شرایط دیگری زندگی کند هزینه ها متفاوت خواهد بود.

پذیرش در مقطع لیسانس برای دوره 4 ساله خواهد بود و دوره زبان در آمریکا و در دانشگاه گذرانده میشود. در صورتی که دانشجو نمره حداقل مورد نیاز دانشگاه را کسب نماید وارد دوره اصلی درسی خواهد شد. دوره زبان 2 ماهه، 4 ماهه و یک ساله میباشد و بستگی به سطح زبان دانشجو خواهد داشت.

 

مدارک مورد نیاز برای دوره کارشناسی ارشد:

 

  1. کپی و ترجمه اصل مدرک لیسانس

  2. کپی و ترجمه ریز نمرات لیسانس

  3. 3 عدد ریکامندیشن (معرفی نامه از طرف استاد به زبان انگلیسی)

  4. هدف نامه Statement of Purpose

  5. گواهی بانکی

 

دوستان متقاضی کارشناسی ارشد (Master Degree) باید بر اساس رشته حداقل معدل آن ها بررسی شود. بعضی از رشته ها معدل 13 به بالا و بعضی از رشته ها 15 به بالا را به عنوان حداقل معدل مورد قبول می دانند.

گروه فرصت های طلایی شما در مرحله تهیه ریکامندیشن و هدف نامه راهنمایی خواهد نمود.

هزینه تحصیل و زندگی در آمریکا برای هر دانشجو مبلغ 30 هزار دلار برای یک سال می باشد.

-          هزینه تحصیل (ثبت نام و هزینه واحد ها) حدوداً 17 هزار دلار

-          هزینه زندگی در خوابگاه، بیمه و .. مجموعا 13 هزار دلار

توجه بفرمایید: این ارقام تخمین دانشگاه برای زندگی دانشجویی در شرایط خوب می باشد و در صورتی که دانشجو تصمیم داشته باشد در شرایط دیگری زندگی کند هزینه ها متفاوت خواهد بود.

پذیرش در مقطع لیسانس برای دوره 2 ساله خواهد بود و دوره زبان در آمریکا و در دانشگاه گذرانده میشود. در صورتی که دانشجو نمره حداقل مورد نیاز دانشگاه را کسب نماید وارد دوره اصلی درسی خواهد شد. دوره زبان 2 ماهه، 4 ماهه و یک ساله میباشد و بستگی به سطح زبان دانشجو خواهد داشت.

 

توجه بفرمایید:


1. اولین و مهمترین نکته جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های آمریکا، آشنایی با زبان انگلیسی و داشتن نمره مشخص در یکی از دو امتحان استاندارد تافل و یا آیلتز می باشد.
برای ورود به دوره لیسانس و فوق لیسانس حداقل مورد نیاز متفاوت می باشد. طبیعتاً جهت ورود به دوره فوق لیسانس شما به نمره بالاتری احتیاج خواهید داشت.
 داشتن حداقل نمره مشخص در این دو امتحان لازمه ورود به برنامه تحصیلی دانشگاه های این کشور می باشد. این مسئله یکی از بزرگ ترین مشکلات دانشجویانی میباشد که قصد خروج از کشور و ادامه تحصیل در آمریکا را دارند. ما بهترین راه حل را در کمترین زمان ممکنه به شما ارائه خواهیم داد.



2. بسیاری از دانشجویان و دانش آموزانی که هدف ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر درسی را دارند در جستجوی راهی مناسب برای گذراندن سریع تر دوره های زبان انگلیسی می باشند. در ایران شما میتوانید این دوره ها را با کیفیت بسیار پائین و در محیط بسته و محدود والبته با هزینه بالا بگذرانید. یکی از مشکلاتی که بسیاری از دانشجویان و متقاضیان با ما در میان گذاشته اند پیرامون مسئله زمان و طولانی بودن دوره های آموزشی در ایران میباشد. اموزشگاه های معتبر همیشه با کمبود فضای آموزشی و مشکلات ثبت نام برای متقاضیان رو برو هستند و نتیجه حاصل از این کلاس ها چشم گیر نبوده و اغلب دانشجویان شکایات فراوانی از به هدر رفتن زمان و انرژی در این کلاس ها دارند.

در صورتی که بسیاری از دانشگاه های آمریکایی دوره های بسیار سطح بالای زبان انگلیسی را در این کشور و در دانشگاه های معتبر برگزار می نمایند. و شما بعد از اخذ پذیرش برای دوره زبان انگلیسی با اخذ ویزای دانشجویی وارد ایالات متحده امریکا شده و به فراگیری زبان خواهید پرداخت.
این دوره "دوره آموزشی زبان انگلیسی و آیلتز" نام دارد و شما با گذراندن دوره آموزشی زبان انگلیسی و موفقیت در امتحان نهایی, مجوز ورود به دوره تحصیلی لیسانس یا فوق لیسانس را دریافت می نمائید.


نکته مهم: توجه نمائید جهت ورود به این برنامه درسی نمره تافل و آیلتز مورد نیاز نمی باشد.



برنامه درسی و شیوه ارائه واحدها:


دوره متمرکز و فشرده آیلتز:


-  6 مرحله اموزشی
-  کلاس های آموزشی IELTS
-  مشاوره آکادمیک توسط متخصصان رشته ها برای دانشجویان متقاضی کارشناسی
-  برگزاری ماهانه امتحان رسمی IELTS در دانشگاه (این امتحان را پس از پایان دوره زبان در خود دانشگاه ثبت نام و برگزار می نمایند)
-  دوره های ویژه آمادگی تحصیلی جهت ارائه به دانشجویان کارشناسی ارشد

برنامه درسی:
برنامه درسی دانشگاه شامل سه واحد اصلی میباشد.


6 ساعت در هفته
Writing

4 ساعت در هفته Vocabulary/Reading

4 ساعت در هفته Listening/Speaking


-  همچنین دانشجویان باید یک واحد اجباری از بین واحدهای تاریخ آمریکا، زمین شناسی، فرهنگ وتمدن آمریکا، مکالمه اجتماعی، تجارت، هنر را به انتخاب خود بگذرانند. این کلاس ها به صورت عمومی و بسیار آموزنده میباشد و باعث تسریع یادگیری شما خواهد بود.
-  دانشجویانی که بعد از گذراندن دوره آموزشی زبان قصد ورود به دوره کارشناسی یا فوق را دارند باید واحد امادگی امتحان آیلتز را نیز انتخاب نموده و به صورت همزمان بگذرانند.


در زمان بعد از ظهر( بعد از کلاس های روزانه) دانشجویان باید یک یا دو مورد از فعالیت های زیر را انتخاب نموده و در آن ها مشارکت نمایند.

-  برنامه های آماده سازی دانشجویان برای دوره های تحصیلی
-  تجربه های گردشی و سیاحتی خارج از دانشگاه (این برنامه ها توسط دانشگاه و با مجوز رسمی برگزار می شود.)
-  مشارکت های اجتماعی ( فعالیت هایی که هر هفته به صورت مداوم برگزار میشود و فرصت مناسبی جهت تمرین مهارت های زبان انگلیسی در محیط خارج از کلاس درس می باشد)

برنامه آمادگی تحصیلی برای دانشجویان متقاضی کارشناسی ارشد:

-  دوره های امادگی امتحان های GRE و GMAT
-  دوره Reading and Writing مخصوص دانشجویان ارشد
-  واحد های پیش نیاز کارشناسی جهت ورود به دوره ارشد( شامل همه رشته ها نمی باشد)

 

موارد مهم:

- پس از به پایان رسیدن دوره زبان و آیلتز و کسب نمره مورد نیاز برای ورود به برنامه درسی، شما می توانید در رشته های مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهید.
- پس از ورود به آمریکا امکان تغییر دانشگاه با داشتن شرایط دانشگاه مقصد امکان پذیر می باشد. و امکان تحصیل در کلیه رشته ها با داشتن شرایط لازم مهیا می باشد.

- پروسه اقدام دانشجویی بین المللی بسیار پیچیده و زمانبر میباشد. ما به شما کمک خواهم کرد که این مراحل را به آسانی و با موفقیت طی نموده و به آرزوی خود جامه عمل بپوشانید.
- اگر تصمیم به انجام این کار دارید باید بدانید که حدودا چند ماه قبل از شروع برنامه های درسی باید با ما تماس بگیرید. و در زمان مناسب و در کنار شما به انجام مراحل مختلف این سفر خواهیم پرداخت.
- مدارک این دانشگاه ها مورد تایید وقبول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران میباشد.


- دوره لیسانس 4 سال و ارشد 2 سال میباشد.(بعد از دوره زبان)

- خوابگاه و غذاخوری دانشگاه ها از کیفیت بسیار بالا و متفاوتی برخوردار میباشند. و به هیچ وجه قابل مقایسه با ایران نمیباشند. شما در محیطی کاملا امن و سرشار از دوستی و عاطفه به ادامه تحصیل خواهید پرداخت.

به خاطر داشته باشد بعد از ورود به امریکا و ورود به دانشگاه، شهریه دوره های زبان را شخصا" پرداخت خواهید نمود.



مهم:
شما در زمان اخذ پذیرش پول کلاس ها وشهریه دانشگاه را پرداخت نمی نمایید. فقط نامه بانک به زبان انگلیسی که حاوی گزارش حساب شما میباشد و مبلغ سپرده یا پول در حساب بانکی در گردش شما را نشان می دهد کافی است. شما می توانید این نامه را از اسپانسر دیگری غیر از پدر و مادر خود نیز بگیرید. این مدرک دلیل استطاعت مالی شما برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در یکسال درسی می باشد و توسط شعبه ارزی بانک شما در ایران ارائه میشود.


اقدامات بعدی جهت مراجعه به سفارت آمریکا و اخذ ویزای دانشجویی میباشد. در صورت درخواست  شما در یکی از کشور های دوبی، ترکیه، قبرس برای شما وقت سفارت گرفته میشود و به شما خبر داده می شود که آماده سفر برای اخذ ویزای دانشجویی خود باشید.

دقت کنید که مواردی که در سفارت و کلیه مراحل ویزا با آنها مواجه خواهید شد بعد از عقد قرار داد با ما برای شما توضیح کامل داده خواهد شد و موفقیت شما در این مرحله وابسته به سال ها تجربه ما در این زمینه میباشد. مواردی چون سوالات افسرهای سفارت پیرامون تحصیل، مدارم مورد نیاز، مدارک مالی، مدارک درسی و ترجمه های مدارک شناسایی و غیره

 

جدول هزینه ها و تاریخ کلاس ها